Starup Sogn

Annetine Holst's afskedsreception 30. juni 2017

Vores graver Annetinne Holst har valgt at gå på efterløn efter 21 år på kirkegården.

I den anledning blev der afholdt en afskedsreception den 30. juni i sognehuset.

Der var et stort fremmøde af ansatte, kolleger og familie.

Der blev holdt en lang række gode taler, hvor Annetinne blev rost for godt samarbejde og ikke mindst et godt og veludført arbejde på den altid velholdte kirkegård. Der blev naturligvis også udtalt de bedste ønsker for fremtiden for Annetinne og hendes familie.

Nedenfor vises at par fotos fra dagen. Klik på foto for forstørrelse.

Musikcentret afslutning Starup Sognehus 150617

Haderslev Domkirkes pigekor i Starup 22. marts 2017

Under ledelse af Thomas Berg-Juul og med Kristian Lumholdt ved orglet, ydede Haderslev Domkirkes Pigekor en præstation uden lige her til aften i Starup kirke. Der blev præsenteret et flot og alsidigt program og hermed er korets forårsturne 2017 skudt igang med koncerter i Aalborg, Göteborg og Malmø.

Dagplejebørn og børnehavebørn til børnegudstjeneste december 2016

Ahrent i kirken den 20. september 2016

14. juni 2016 med Sopraner fra Domkirkens Drengekor

En uforglemmelig aften i Sdr. Starup kirke, hvor sopranerne fra Haderslev drengekor, under ledelse af domorganist Henrik Skærbæk Jespersen, på imponerende vis fremførte en række korværker, der i den grad betog publikum i den propfyldte kirke. Det var en imponerende indsats på allerhøjeste niveau. Også organist Inga Lindmark ydede en stor præstation - også med soloværker. En aften der vil blive talt om længe.

En veloplagt Kim Sjøgren samt unge Villads gav de fremmødte i en propfuld kirke en oplevelse uden lige.

Der blev spillet seriøs musik.

Der var quiz, løjer og fællessang.

En rigtig god stemning og masser af grin og bifald.

Alt i alt en fortræffelig søndag eftermiddag med fantastiske kunstnere i Sdr. Starup kirke