Starup Sogn

Betty og Peter Arendt med 0.-2. klasse i kirken den 19. september 2017

Den 19. september kunne 0., 1. og 2. klasserne opleve Betty og Peter Arendt med musik og historier. Det blev en forrygende time i kirken, hvor børnene også fik præsenteret orgelmusik og masser af sange. Naturligvis blev der også plads til lidt om Luther og reformationen. Det var en dejlig stor flok børn, der glade forlod kirken.

Første arbejdsdag for vores nye graver

Vore nye graver Jens Johansen Skov havde første arbejdsdag fredag den 15. September.
I den anledning afholdt vi en lille velkomst med præsentation og lidt godt til morgenkaffen.
Jens Johansen Skov ønskes rigtig hjertelig velkommen som graver på Sdr. Starup kirkegård og vi glæder os til fremtidigt samarbejde til glæde og gavn for alle i sognet.
Den nye graver ses midtfor forneden.

Den 22. august 2017: TV2 News-journalisten Kristian Holt

TV2 News-journalisten Kristian Holt (fra Haderslev) gæstede sognehuset.

En veloplagt nyhedsvært underholdt det talstærke publikum med anekdoter og fortællinger fra sit journalistliv på TV2.

Vi blev grundigt sat ind i ”hvordan en nyhed opstår” og (hurtigt) omsættes til seværdigt TV.

Annetine Holst's afskedsreception 30. juni 2017

Vores graver Annetinne Holst har valgt at gå på efterløn efter 21 år på kirkegården.

I den anledning blev der afholdt en afskedsreception den 30. juni i sognehuset.

Der var et stort fremmøde af ansatte, kolleger og familie.

Der blev holdt en lang række gode taler, hvor Annetinne blev rost for godt samarbejde og ikke mindst et godt og veludført arbejde på den altid velholdte kirkegård. Der blev naturligvis også udtalt de bedste ønsker for fremtiden for Annetinne og hendes familie.

Nedenfor vises at par fotos fra dagen. Klik på foto for forstørrelse.

Musikcentret afslutning Starup Sognehus 150617

Haderslev Domkirkes pigekor i Starup 22. marts 2017

Under ledelse af Thomas Berg-Juul og med Kristian Lumholdt ved orglet, ydede Haderslev Domkirkes Pigekor en præstation uden lige her til aften i Starup kirke. Der blev præsenteret et flot og alsidigt program og hermed er korets forårsturne 2017 skudt igang med koncerter i Aalborg, Göteborg og Malmø.

Dagplejebørn og børnehavebørn til børnegudstjeneste december 2016

Ahrent i kirken den 20. september 2016